O nama

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo prvi i jedini hotel u Novoj Pazovi.
Dugogodišnje uspešno poslovanje porodične firme „GrbićMD“ nakon 30 godina krunisano je otvaranjem velelepnog Hotela „Filia“.

Sagrađen je 2020. godine, prateći najmodernije svetske standarde ugostiteljstva i nudi smeštaj u 28 prostranih smeštajnih jedinica sa ukupno 66 ležajeva. Hotel poseduje dva savremeno opremljena apartmana, četiri jednokrevetne sobe i 22 dvokrevetne sobe. Elegantan i moderno dizajniran enterijer odiše komforom i pogodan je za smeštaj poslovnih gostiju, turista, ali je u isto vreme prilagođen i porodičnom odmoru. Sve sobe su klimatizovane, poseduju sef, mini bar, Led TV, direktnu telefonsku liniju, fen i brzu internet konekciju. Gostima je na raspolaganju pranje i peglanje veša, dodavanje kreveca za decu, transfer od/do aerodroma ili željene lokacije, pet friendly i besplatan parking.

Znamo da je doručak najbitniji obrok u toku dana, te smo stoga posebnu pažnju upravo usmerili na doručak koji je na bazi švedskog stola.
Hotel je na idealnoj lokaciji i pruža savršenu zvučnu izolaciju koja će Vam omogućiti neometan rad ili odmor u zavisnosti šta Vam je u datom trenutku potrebno.
Naše osoblje postaraće se da Vam bude konstantno na usluzi i da vaš boravak u našem hotelu bude prijatan i ugodan.
Između ostalog, Hotel nudi i potpuno opremljen konferencijski prostor pogodan za organizaciju poslovnih događaja, kapaciteta do 25 osoba.
Tu je i „Lobby bar“ koji je dizajniran sa akcentom da pruži svojevrsnu toplinu i beg od ubrzane svakodnevice. Šoljica savršeno pripremljenog espressa ili možda neko piće iz naše ekskluzivne ponude doprineće celokupnom užitku.

Hotel je od autoputa (Beograd- Budimpešta) udaljen tri kilometra i 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“.  

Naš uspeh i budućnost baziramo na kontinuiranom kvalitetu kao i profesionalnom odnosu prema gostima.
Sa zadovoljstvom Vas očekujemo!

„Hotel Filia“ mesto na koje ćete se uvek vraćati sa zadovoljstvom.

Idi na vrh